Elektronische betalingen voor Takeaway

Het zijn zware tijden voor de horecasector, maar jullie zijn creatieve hardwerkende mensen die zoeken naar een oplossing. Velen van jullie schakelen over naar take away en bezorgingen aan huis. Payment Consulting wil jullie daarin ondersteunen.

Daarom komen wij jullie tegemoet in aankoop of huurprijs van een mobiele terminal in deze zware crisis. Op die manier bent u snel op weg geholpen om elektronische betalingen in uw zaak als mobiel te accepteren.

Specifiek voor de horeca selecteerden wij de INGENICO MOVE 5000 terminal. Deze betaalterminal is uitermate geschikt voor levering aan huis of take away. Bij Payment Consulting hebben we voldoende terminals op voorraad om u zo snel mogelijk mobiel te maken.

INGENICO MOVE 5000:

- GPRS of WiFi (Keuze aan u welke u gebruikt)

- Ideaal voor horeca & ambulante handel

- Geïntegreerde ticketprinter

- Compact en gebruiksvriendelijk

- NFC (Contactloos betalen)

Hoe verloopt de aanvraag voor uw mobiele terminal:

Om u zo snel mogelijk een mobiele betaalterminal te bezorgen hebben wij verdere informatie over uw bedrijf nodig. Deze afhandeling gebeurt volledig online, samen met uw contactpersoon binnen Payment Consulting.

De aanvraag loopt als volgt:

1. Laat uw gegevens achter op onze website.

2.Wij contacteren u telefonisch/ via whatsapp / mail voor verdere toelichtingen en informeren u over ons verminderd tarief voor horecaondernemers in de huidige situatie.

3. We sluiten de overeenkomst volledig digitaal voor een snelle afhandeling en om risico's te beperken.

4. Uw mobiele terminal is naar u onderweg zodat u snel mogelijk mobiel betalingen kan accepteren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x